از ما بپرسید

    سوالات متداول کاربران

     

    آیا شما هم سوالی دارید؟

    _
    لطفا سؤالات زیر را بخوانید و اگر پاسخ شما را پیدا نکردید، لطفا به سؤال خود پاسخ دهید، ما در اسرع وقت به شما پاسخ خواهیم داد.

    سوالات عمومی

    چرا از سازه ال اس اف استفاده کنیم ؟
    سازه های LSF سازه هایی سبک بوده که برای نصب به راحتی قابل حمل و نقل هستند . سازه های ال اس اف به راحتی قابلیت اجرا دارند و به سرعت پروژه پایان می یابد. سازه های ال اس اف سازه هایی ضد زلزله هستند که عایق صوتی و حرارتی هستند و در برابر زلزله نیز مقاوم اند. عمر مفید سازه های LSF بالاست و به راحتی و در کوتاه مدت فرسوده نمی شوند. به علاوه اینکه از بین رفت انرژی این سازه ها بسیار پایین است و عملا عایق انرژی است.
    قیمت سازه ال اس اف چقدر است ؟

    امروزه قیمت مصالح ساختمانی خصوصا سیمان و آجر و بلوک بسیار گران تر از گذشته شده است و تقریبا ساخت یک خانه جدید کوچک برای صاحب زمین بسیار گران تمام می شود. به علاوه این که ساخت همین خانه گران قیمت ، زمان بسیار زیادی می برد. عوامل زیادی در قیمت سازه اثر دارند که شامل اسکلت، پوشش سقف ، کفپوش و پنجره می باشند. اما در کل باید بدانید که قیمت تمام شده این سازه ها نسبت به سایرین در حدود 8 الی 10 درصد کمتر خواهد بود.

    آیا سازه ال اس اف استانداردهای نظام مهندسی را دارد؟
    شاید با توجه به تازه ساخت بودن این سازه ها این سوال پیش بیاید که آیا این سازه ها استاندارد هستند یانه ؟ سازه ال اس اف درواقع نوعی سازه سبک است که جایگزین سازه های سنگین شده است. این سازه ها در واقع اصالتا مربوط به کشور نیوزلند بوده و استاندارد های نظام مهندسی و شهرسازی را نه تنها در ایران بلکه در تمام جهان دارا بوده و امروزه مورد استفاده اکثر کشورهاست .
    وزن سازه های ال اس اف چگونه است ؟
    سازه های LSF یک جایگزین بسیار خوب برای سازه های سنگین هستند. زیرا وزن این سازه ها نسبت به سازه های سنتی بسیار کمتر است. به طوری که نسبت به اسکلت های فلزی 40 درصد و نسبت به سازه های بتنی 60 درصد سبک تر هستند . این سبک بودن وزن سازه ال اس اف ، آن را در برابر عوامل مخربی مانند زلزله مقاوم کرده است که یک مزیت مهم این سازه به شمار می آید. اما به طورکلی وزن به ارتفاع دیوار، نوع کاربری و تعداد اتاق بستگی دارد.
    آیا سازه های ال اس اف عایق حرارتی هستند؟
    در سازه های LSF از موادی به نام فایبرسمنت برد اسفاده شده که ترکیبی از سیمان ، فیبر ، بتن و مواد افزودنی است. این مواد قابل بازیافت بوده و استفاده از آن ها موجب کاهش هدررفت انرژی می شود. ترکیب دیگری که در سازه های ال اس اف استفاده دارد پشم سنگ نامیده می شود که این ترکیب نیز با کارایی های بالایی که دارد نوعی عایق حرارتی است. در نتیجه استفاده از این دو ماده ، سازه ال اس اف عایق بسیار خوبی برای حرارت است.
    سرعت ساخت با سازه ال اس اف چگونه است ؟
    همان طور که می دانید سازه های ال اسف به سازه های پیش ساخته معروف هستند ، بدین معنا که این سازه ها در کارخانه ساخته شده و در محل مورد نظر تنها با پیچ به هم متصل می شوند. نکته دیگر این که سازه های ال اس اف سازه هایی سبک هستند در نتیجه با صرف مواد ، انرژی و نیروی انسانی کمتر نسبت به سازه های بتنی ، در زمان کمتری امکان مونتاژ و نصب سازه فراهم شده است .
    آیا سازه های ال اس اف سازه های مقاوم هستند ؟
    شاید در ابتدا به دلیل سبکی سازه های ال اس اف این تصور پیش بیاید که مقاومت و استحکام این سازه ها پایین است . اما این تفکر در واقع کاملا برعکس چیزی است که این سازه ها ثایت کرده اند .وزن سازه LSF یک ششم ساختمان های بتنی است و در نتیجه از آن جایی که به دلیل وزن کمتر ، نیروی کمتری را جذب می کند بنابراین در هنگام زلزله نیز آسیب چندانی نمی بیند .از این رو در برابر زلزله هایی حتی تا 8 ریشتر مقاومت خوبی از خود نشان داده اند.
    با سازه ال اس اف تا چند طبقه می توان ساخت و ساز انجام داد ؟
    کاملا درست است که سازه های ال اس اف سازه هایی با وزن سبک هستند اما این بدین معنا نیست که امکان افزایش تعداد طبقات در این سازه ها وجود نداشته باشد . در واقع با استفاده از سازه های ال اس اف شما می توانید تا 5 طبقه به ارتفاع ساختمان خود بیافزایید و نگران این موضوع نباشید که تحمل وزن آن را نداشته باشد چون این سازه ها از ورق فولاد گالوانیزه تشکیل شده و کاملا مقاوم هستند.